preskoči na sadržaj

Obrtničko-industrijska škola Županja

Login
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Svjetski dan kazališta za djecu i mlade
Autor: Igor Žutić, 14. 3. 2019.

Kako bi išli u korak s vremenom, za učenike naše škola Mrak teatar će dana 14. ožujka u 17.30 sati u kino dvorani Mladost u Županji  izvesti kazališnu predstavu „Žute priče“ autorice Elvire Lučić.  Predstava je komedija/parodija u kojoj uglavnom glume srednjoškolci i progovaraju kao likovi iz poznatih književnih dijela. 


POZIV

 

20.ožujka - Svjetski dan kazališta za djecu i mlade

Kako bi išli u korak s vremenom, za učenike naše škola Mrak teatar će dana 14. ožujka u 17.30 sati u kino dvorani Mladost u Županji  izvesti kazališnu predstavu „Žute priče“ autorice Elvire Lučić.  Predstava je komedija/parodija u kojoj uglavnom glume srednjoškolci i progovaraju kao likovi iz poznatih književnih dijela. Cilj  nam je odgajanje mlade kazališne publike , stvarajući od njih u budućnosti kazališno odgojenog gledatelja.

Svoju poruku uputila je i Yvette Hardie, predsjednica ASSITEJ-a:

 

Djeca ne mogu sama ići u kazalište. Svjetski dan kazališta za djecu i mlade, koji se obilježava svake godine 20. ožujka, poziv je odraslima da prepoznaju da o njima ovisi hoće li se djeca susresti s umjetnošću, osobito s kazalištem. Zato je naša poruka: “Odvedi danas jedno dijete u kazalište.”

 

Za sve potrebne informacije oko organizacije  kontakt osobe su prof. Katarina Nol i prof.Elvira Lučić.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju