preskoči na sadržaj

Obrtničko-industrijska škola Županja

Login
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE PO MODELU A - OD 22.2.2021. UČENICI NASTAVU POHAĐAJU U ŠKOLI
Autor: Igor Žutić, 18. 2. 2021.

Obrtničko-industrijska škola Županja obavještava sve učenike, roditelje i skrbnike o početku nastave po modelu A tj. svi učenici od ponedjeljka se vraćaju u školske klupe.

Nastava se odvija po redovnom rasporedu.

Odluku Vukovarsko-srijemske županije prenosimo u cijelosti:

Nastavno na trenutnu epidemiološku situaciju u Vukovarsko – srijemskoj županiji, a u skladu sa preporukama Stožera civilne zaštite Vukovarsko – srijemske županije i Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko – srijemske županije, donosi se Odluka o izmjeni Odluke o načinu održavanja nastave u drugom polugodištu školske godine 2020./2021., za školske ustanove kojima je Vukovarsko – srijemska županija osnivač, na način kako slijedi :

svi učenici osnovnih i srednjih škola kojima je Vukovarsko – srijemska županija osnivač, nastavu će pohađati u školi, u skladu sa MODELOM A nastave.

Ova Odluka stupa na snagu 18. veljače 2021. godine, primjenjuje se od 22. veljače 2021., do izmjene i dopune iste.

Stupanjem na snagu Ove Odluke prestaje važiti Odluka o izmjeni Odluke o načinu održavanja nastave u drugom polugodištu školske godine 2020./2021., za školske ustanove kojima je Vukovarsko – srijemska županija osnivač, od 28. siječnja 2021.


http://vusz.hr/novosti-najave-i-sluzbene-obavijesti/odluka-o-izmjeni-odluke-o-nacinu-odrzavanja-nastave-u-drugom-polugodistu-skolske-godine-20

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju