preskoči na sadržaj

Obrtničko-industrijska škola Županja

Login
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Najuspješniji odgojno-obrazovni djelatnici naše Škole
Autor: Katarina Nol, 5. 10. 2021.

Povodom Dana učitelja Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove je godine nagradilo odgojno-obrazovne djelatnike odabrane na temelju javnog poziva za nagrađivanje.

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.), Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021.

Na popisu najuspješnijih nalaze se i profesori naše Škole.

Relja, Davor, Obrtničko-industrijska škola, Županja

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u strukovnim udrugama, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole, osmišljavanje i provođenje istraživanja.

Šarec, Vedrana, Obrtničko-industrijska škola, Županja

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji te rad na međunarodnim projektima.                                 

Čestitamo našim najuspješnijim odgojno-obrazovnim djelatnicima u školskoj 2020./2021. godini i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju